Korpikirppis eli Retkeilijän rompetori Haltiassa 3.2.

Paikka: Suomen luontokeskus Haltian ulkokenttä, Nuuksiontie 84, Espoo
Ajankohta: lauantai 3.2.2018 klo 10-15

Pyydämme myyjiä ilmoittautumaan ennakolta, jotta osaamme varata riittävästi tilaa kentältä. Ilmoittaudu mukaan Korpikirppikselle tästä.

Lisätietoa & ohjeita:

• Korpikirppis on osa Talviluonnonpäivän ohjelmaa, Suomen luontokeskus Haltiassa, os. Nuuksiontie 84.
  • Myynti tapahtuu tapahtumakentällä, jossa on paljon muutakin retkeilyaiheista ohjelmaa klo 10-15.
  • Jokainen myyjäksi saapuva voi levittää tuotteensa osoitetulle paikalle, ja kaupata niitä rompetorityyliin. Myyntialue on ulkotila, ei katettu.
  • Paikkoihin ei sisälly kalusteita, vaan jokaisen myyjän on tuotava itse tarvitsemansa pressu/rekki/viltti/pöytä/ – Hinnoittelun ja tuotteiden rahastuksen jokainen myyjä hoitaa itse.
  • Paikalla ei voi myydä autosta, vaan kaikki myytävä tavara on maassa tai itse tuodulla pöydällä esillä.
  • Autolla voi kuitenkin ajaa tuomassa tavaraa kentälle klo 8 alkaen. Kentän oltava tyhjä autoista klo 9.30. Kentälle ajamisesta tämän jälkeen on sovittava erikseen.
  • Kentällä on kota, josta saa kahvia ja lounasta.
  • Varaathan riittävästi vaihtorahaa. Nuuksiossa ei ole pankkiautomaattia.
  • Myyntipaikka osoitetaan saapuessa.

Kirppiksen järjestää Suomen Erätaito ry:n Korpiklubin jäsenet. Kirppisisäntinä toimivat Jussi Jaurola ja Anssi Romo.