Korpiklubi avautuu 4.2.2017

korpiklubi_tausta

Suomen Erätaito aloittaa Haltian Risurallissa uuden toimintamuodon: Korpiklubi on Suomen Erätaidon tarjoama jäsenkerho kaikille ulkoilmaelämästä ja erätaidoista kiinnostuneille.

Korpiklubin toiminta

Suomen Erätaito järjestää vuoden aikana erilaisia teema-iltoja ja tapahtumia, jotka on tarkoitettu vain Korpiklubilaisille.

Näiden ”klubi-iltojen” sisältö vaihtelee. Ohjelman sisällöissä pyritään olemaan ajan hermoilla – tai tarvittaessa nostamaan arvokkaita aiheita esille. Tapahtumiin voidaan esim. tuoda mukaan kiinnostavia puhujia, tai järjestää jäsenien toivomaa koulutusohjelmaa, kädentaitojen kehittämistä jne.

Klubi-illat ovat puitteiltaan rentoja ja asiallisia. Klubi-illoille ei määritellä mitään kiinteää paikkaa, vaan myös tapahtumaympäristöä pyritään vaihtamaan. Ruokaa ja juomaa on tarjolla mahdollisuuksien ja paikan mukaan. Toisaalta Korpiklubi voi kokoontua myös metsässä. Klubitapahtumat voivat siksi olla jäsenille maksuttomia tai maksullisia – riippuen kyseisen tapahtuman kuluista.

Suomen Erätaidolla on hyvät yhteistyöverkostot niin retkeilyvälineiden valmistajiin kuin maahatuojiinkin. Siksi tulossa on myös vain Korpiklubin jäsenille tarkoitettuja etuja, mm. erilaisten etuosto-oikeuksien muodossa. Lisäksi jäsenenä voit saada mahdollisuuden testata kiinnostavia uusia varusteita, voit päästä mukaan valmistajavierailuille – tai uutuustuotteiden esittelyyn jo ennen kuin ne ovat kaupoissa!

korpiklubiKorpiklubi on avoin kaikille. Korpiklubin jäsenyys maksaa 25€/vuosi (2017), jota vastaan klubilainen saa kankaisen kerhomerkin ja osallistumisoikeuden klubitapahtumiin sekä oikeuden erilaisiin jäsenetuihin.

Korpiklubia rakennamme jäsenien iloksi – liity siis klubiin jo nyt niin olet eturivissä kuulemassa missä suomalaisissa erätaidoissa mennään!

tuotteet_korpiklubi
LIITY TÄSTÄ KORPIKLUBIN JÄSENEKSI

Huom! Myös Suomen Erätaidon kumppaneina toimivat yhteisöt ja yritykset hyötyvät jatkossa Korpiklubin toiminnasta. Seuraa siis uutisointiamme.

Korpiklubin jäsenet ovat Suomen Erätaito ry:n sääntöjen mukaisia kannatusjäseniä.