Liity kannatusjäseneksi

Suomen Erätaito ry:n toimintaa voit tukea yksityishenkilönä liittymällä monia etuja ja kiinnostavia tapahtumia tarjoavaan Korpiklubiin.

Yhteisöille ja yrityksille on kaksi erisuuruista kannatusjäsenmaksua. Jäsenyys tuo monia hyötyjä myös yhteisöille ja yrityksille, mm. rahanarvoisia yhteistyöetuja markkinointiin sekä hyvät yhteydet harrastajiin Korpiklubin toiminnan kautta.

Kannatusjäsenmaksun voit suorittaa valitsemalla tästä ensin jäsenmaksutyypin, ja seuraamalla sitten sivulle tulevia ohjeita.

Korpiklubin jäsenmaksu Yhteisöt jäsenmaksu 100€Yhteisöt jäsenmaksu 300€

Rekisteriseloste

Yhdistyksen jäsentoiminta kehittyy koko ajan. Jäseneduista ja -tapahtumista tiedotamme aina kun uutta toimintaa syntyy.

Halutessasi voit liittyä tästä Uutiskirjeemme tilaajaksi, jolloin saat ajan tasalla olevaa tietoa myös jäseniin kohdistuvasta toiminnasta suoraan sähköpostiisi.