Joulu lähestyy ja perinteisesti joulukuusi on haettu metsästä muutamaa päivää aikaisemmin. Joulukuusiretki on myös ollut paikka tunnelmalliselle eväsretkelle perheen ja ystävien kanssa. Nuotioita on tehty metsään ja nautittu lähestyvästä juhlasta. Jotkut ovat vieneet kauralyhteitä pikkulinnuille, jotta niillekin tulisi ruokaisa joulu.

Suomen Erätaito aloitti kolme vuotta sitten perinteen, jonka tavoitteena on elvyttää talviseen juhlaan valmistautuminen elävän tulen loimussa retkieväistä nauttien perheen ja ystävien kesken. Meillä onkin jälleen ilo kutsua retkeilijät osallistumaan virtuaalisiin Risukeittimien kokoontumisajoihin ja kokoontumaan risukeittimien ääreen ympäri Suomen, sunnuntaina 17.12.2017.

Joulukuusirisurallit ja risuretkeilijöiden yhteisö kokoontuu virtuaalisesti Risukeittimien kokoontumisajot -ryhmässä sekä Instagramissa päivän aikana. Virtuaalirisurallin ideana on lähteä yksin tai porukassa retkelle risukeittimien kera ja postata päivän tunnelmia kuvien muodossa kanssaretkeilijöitä ilahduttamaan.

Kilpailun tuomarina toimiva Luonnon päivät 2017 -teeman projektipäällikkö Joel Heino valitsee kaikista 17.12. Risukeittimien kokoontumisajot –ryhmään tai Instagramiin tunnisteilla #risukeittimienkokoontumisajot, #risuralli ja #retkipäivä postatuista kuvista mielestään tunnelmallisimman. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Klikkaa itsesi ja ystäväsi virtuaalisten risurallien tapahtumakutsuun Facebookissa, liity mukaan Risukeittimien kokoontumisajot -ryhmään, lähde retkelle ja nauti päivästä. Ota retkipäivästäsi tunnelmallinen kuva ja postaa se meille.

Kategoriat: Ajankohtaista