Suomen Erätaito ry kutsuu kaikki retkeilystä kiinnostuneet lauantaina 17.6. klo 15 alkaen Suomen luontokeskus Haltian kentälle viettämään Luonnon päivää. 

Risuralli – Majoiteralli
Tämän kesän ensimmäinen Risuralli starttaa Haltian kentällä klo 15 alkaen ja toivotamme tervetulleiksi kaikki risukeitinharrastajat, majoitemaakarit ja retkeilyvälineistä kiinnostuneet ulkoilijat. Toivomme Risuralleihin näytille itsetehtyjä ja tehdastekoisia risukeittimiä, puupolttimia sekä erilaisia majoiteratkaisuja, telttoja, avotulimajoitteita, kotia, riippumattoja, jne. Toivomme myös, että olette valmiita esittelemään niitä muille Luonnon päivän viettoon saapuneille.

Retkiyöhaaste
Kun ilta vaihtuu yöksi, olette lämpimästi tervetulleita jäämään telttailemaan kanssamme. Haltian kentälle saa veloituksetta tulla yöpymään omalla majoitteellaan. Samalla on oiva tilaisuus ”kuitata kesäyö” ja tutustua Suomen Erätaito ry:n lanseeraamaan Retkiyöhaasteeseen. Neljä yötä ja neljä vuodenaikaa on jokaiselle kansalaiselle suunnattu haaste ja osa Suomi100-toimintaa. Paikalta on mahdollista ostaa Retkiyöhaaste-merkki ja lähettää haastekortti ystävälle.

Haltian alueella on myös muuta ohjelmaa, kuten melontaa ja suppailua rannassa, saunomista ja kotaravintola. Yöksi jääville on wc:t käytössä Solvallan opistorakennuksessa.

Lisätietoja Luonnon päivän tapahtumasta täältä:
https://www.haltia.com/fi/ajankohtaista/haltiassa-tapahtuu/sinisiä-hetkiä-suvessa/