Outdoorera

Eilen päättyivät kolmipäiväiset Supermessut Tampereella. Suomen Erätaito ry toi messuille ideologiansa mukaisesti sekä retkeilyn aktiivisia harrastajia että myös pieniä alan yrityksiä, jotka kaikki tekevät arvokasta työtä erätaitokulttuurimme hyväksi.

Etupihan Erätaito-kentälle oli koottu toiminnallista ohjelmaa: Risuralli 6 kokoontui joka päivä, Tuunaaja-Tunnela esitteli omaa kotaretkeilyvälineistöään sekä opasti messuvieraita tulen tekemiseen ilman tulitikkuja – viikonlopun kovassakin tuulessa ja myös sateessa!

Kylmästä ilmasta johtuen Juuvin kodassa saattoi myös helposti tuntea ja nähdä puupolttimen lämmitystehon vaelluskodassa – aitoa retkitunnelmaa.

Sisällä C-hallin ohjelmalavalla oli tarjolla joka päivä esitelmät sekä kotaretkeilyn välineistöstä että todella paljon uteliaisuutta herättäneistä risukeittimistä.

Risukeittimiä löytyi laaja valikoima myös Suomen Erätaidon osastolta, jonka näyttävä kokonaisuus oli rakennettu yhteistyössä Biwak Outdoorin, Tuntsakaupan ja Juuvin kanssa.

Ihmisten ilmeistä päätellen koko messutapahtumasta jäi hyviä muistoja ja monia uusia ideoita niin messuvieraille kuin meille mukana olleillekin – kiitos kaikille mukana olleille!

OutdoorErä-messujen kuvasatoa

Kategoriat: Ajankohtaista