Järjestyksessään neljäs Risuralli järjestetään 20.12.2014.

Tällä kertaa tapahtumalle ei ole vain yhtä kokoontumispaikkaa, vaan ihmisiä kannustetaan lähtemään risuretkelle vaikka omiin lähimaastoihin – esimerkiksi kuusenhakumatkalle tai muuten vain nauttimaan luonnosta ja pysähtymään tulille joulun alla.

Facebookin tapahtumasivulla esitetään kutsu:

Risuralli4:n ajatuksena on saada MAHDOLLISIMMAN MONI risuretkeilijä Joulukuusiretkelle. Olipa sitten lupa kuusen kaatoon tai ei, niin tulet voi risukeittimiin aina tehdä ja viettää mukavaa talvipäivää.

Päivä on LAUANTAINA 20. JOULUKUUTA ja paikan valitset sinä itse. Ota mukaan perheesi, kaverisi, naapurisi tai tulistele vaikka itseksesi. Voit myös kutsua lähiseudulla asuvia risuretkeilijöitä kanssasi kokoontumaan (Risukeittimien kokoontumisajot -ryhmän kautta voi vapaasti laitella kutsuja).

Kun sitten lauantaina liekki palaa ja tunnelma on mitä parhain, ota kuva tai useampi, ja postaa ne päivän aikana Risukeittimien kokoontumisajot -ryhmään Facebookissa. Ryhmäkuvat iloisista ihmisistä ovat kivoja, mutta pistä kuva myös keittimestä.

Palkitsemme kuvien perusteella kaksi: 
1. Tunnelmallisin joulukuusiretkikuva 
2. Tyylikkäin keitinkuva

----------------

Hobo-Stove rally vol.4 is an outdoor event just before Christmas. The main idea is to get as many people as possible to go out in the forest - maybe to pick their Christmas tree, or just to enjoy their hobo-stove and Christmas feeling in the forest.

SATURDAY, DECEMBER 20TH is the day - the place you may choose yourself. Go with your family, your best friend, your neighbour - or just by yourself, and enjoy the open fire. Or you can invite a group of people near you and have a nice moment together in the forest.

And when you are there, enjoying the warm fire with your friends - take photos of that moment, and post them in our Finnish hobo-stove fb-group (https://www.facebook.com/groups/risukeittimet/) At the bottom of this text you'll find instructions how to post the photos.

We love to see pictures of happy people spending time together - but we are also interested in all the unique hobo stoves you use. The Hobo-Stove rally's event tradition is that the most interesting or unique hobo stove will get a prize.

This time we will give the prize in two categories:
1. The most atmospheric photo of a Christmas trip in the forest 
2. The best hobo stove photo

ENJOY THE FOREST AND THE LIVE FIRE!
Kategoriat: Tapahtumat